Konsten att gråta med mascara på

Om släkten Johanssons kvinnor kunde se mig nu så skulle de alla nog skaka på huvudet och sucka över att deras ättling blivit som jag. Hejhej det är jag som är Resultatet. Förlåt att det inte blev bättre. Kanske finns det något roligare att titta på i ett annat släktled.

FUCK YOU MAMMA DET ÄR DITT FEL DET ÄR FAN DITT FEL ALLTIHOP. Du lämnade mig och vad ska man som barn tro, annat än att man är värdelös då?

Haha jag köpte en ny mascara igår och tänkte att jag skulle ha på den nu när jag försöker ta mig utanför dörren. Bra tänkt. Randigt är snyggt, även i ansiktet.

Har skickat in en spontanansökan till Sweco där jag skryter om mina breda kunskaper, att jag är grym på GIS och att jag inte är någon inruttnad ingenjör som ägnat hela sin utbildningstid åt att skaffa sig en trång och svårföränderlig bild av vad det innebär att vara konsult. Ett poäng till mig, i alla fall.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *